Publikavimo data: 2025-08-16
Grilyje keptas avokadas
Grilyje keptas avokadas - neįprastas, bet labai skanus ir sveikas garnyras prie mėsos ir žuvies patiekalų, taip pat gali būti naudojamas kaip atskiras užkandis. Pirkdami avokadą pirmiausia paimkite jį į rankas. Jis turėtų būti vidutiniškai minkštas ir lengvai išspausti. Tada apžiūrėkite vietą, kur pritvirtintas kotelis - po juo turėtų būti gelsva arba šviesiai ruda žymė. Tada apžiūrėkite žievelę, kuri turėtų būti nepažeista ir tamsiai žalios spalvos.
Žingsnis 1
Paruoškite avokadus kepimui. Kiekvieną avokado puselę dar kartą perpjaukite išilgai pusiau ir sudėkite į dubenį. Tada pagardinkite druska ir pipirais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Palikite marinuotis 1 valandą.
Žingsnis 2
Apkepkite avokadus ir paruoškite padažą. Avokadus kepkite ant grotelių maždaug po 2 minutes iš kiekvienos pusės. Blenderio dubenyje sumaišykite balzaminį actą, česnaką, petražoles, viską suplakite, tada supilkite augalinį aliejų ir sumaišykite iki vientisos masės.
Kategorijos