Grilyje keptas avokadas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Grilyje keptas avokadas

Grilyje keptas avokadas - neįprastas, bet labai skanus ir sveikas garnyras prie mėsos ir žuvies patiekalų, taip pat gali būti naudojamas kaip atskiras užkandis. Pirkdami avokadą pirmiausia paimkite jį į rankas. Jis turėtų būti vidutiniškai minkštas ir lengvai išspausti. Tada apžiūrėkite vietą, kur pritvirtintas kotelis - po juo turėtų būti gelsva arba šviesiai ruda žymė. Tada apžiūrėkite žievelę, kuri turėtų būti nepažeista ir tamsiai žalios spalvos.
Gaminimo laikas
85 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
229 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Grilyje keptas avokadas Žingsnis 1
Paruoškite avokadus kepimui. Kiekvieną avokado puselę dar kartą perpjaukite išilgai pusiau ir sudėkite į dubenį. Tada pagardinkite druska ir pipirais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Palikite marinuotis 1 valandą.

Žingsnis 2

Grilyje keptas avokadas Žingsnis 2
Apkepkite avokadus ir paruoškite padažą. Avokadus kepkite ant grotelių maždaug po 2 minutes iš kiekvienos pusės. Blenderio dubenyje sumaišykite balzaminį actą, česnaką, petražoles, viską suplakite, tada supilkite augalinį aliejų ir sumaišykite iki vientisos masės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos