Publikavimo data: 2025-08-18
Grog ant juodosios arbatos su pipirais, badianu, gvazdikėliais ir cinamonu
Grog ant juodosios arbatos su pipirais, kardijaku, gvazdikėliais ir cinamonu yra stiprus, karštas gėrimas, nuo kurio aštraus skonio svaigsta galva. Grog yra labai populiarus gėrimas visame pasaulyje. Yra tūkstančiai skirtingų receptų, tačiau klasikinis apima juodąją arbatą. Prieskonių rūšių ir kiekio galima pridėti pagal savo skonį.
Žingsnis 1
Užvirinkite 600 ml vandens. Į arbatinuką supilkite arbatą ir užpilkite verdančiu vandeniu. Uždenkite dangteliu ir palikite 10-15 minučių pritraukti.
Žingsnis 2
Paruoštą arbatą perkoškite į puodą, suberkite cukrų, cinamoną, kardamoną, juoduosius ir kvapiuosius pipirus, gvazdikėlius ir muskatą. Išmaišykite ir supilkite į gėrimą 0,5 l romo ir citrinų sulčių.
Žingsnis 3
Pastatykite puodą ant silpnos ugnies ir užvirinkite girą, tada nedelsdami nukelkite nuo ugnies. Uždenkite dangčiu ir palikite 10 minučių, kad prisitrauktų.
Kategorijos