Grog ant juodosios arbatos su pipirais, badianu, gvazdikėliais ir cinamonu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Grog ant juodosios arbatos su pipirais, badianu, gvazdikėliais ir cinamonu

Grog ant juodosios arbatos su pipirais, kardijaku, gvazdikėliais ir cinamonu yra stiprus, karštas gėrimas, nuo kurio aštraus skonio svaigsta galva. Grog yra labai populiarus gėrimas visame pasaulyje. Yra tūkstančiai skirtingų receptų, tačiau klasikinis apima juodąją arbatą. Prieskonių rūšių ir kiekio galima pridėti pagal savo skonį.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
207 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.83/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Grog ant juodosios arbatos su pipirais, badianu, gvazdikėliais ir cinamonu Žingsnis 1
Užvirinkite 600 ml vandens. Į arbatinuką supilkite arbatą ir užpilkite verdančiu vandeniu. Uždenkite dangteliu ir palikite 10-15 minučių pritraukti.

Žingsnis 2

Grog ant juodosios arbatos su pipirais, badianu, gvazdikėliais ir cinamonu Žingsnis 2
Paruoštą arbatą perkoškite į puodą, suberkite cukrų, cinamoną, kardamoną, juoduosius ir kvapiuosius pipirus, gvazdikėlius ir muskatą. Išmaišykite ir supilkite į gėrimą 0,5 l romo ir citrinų sulčių.

Žingsnis 3

Pastatykite puodą ant silpnos ugnies ir užvirinkite girą, tada nedelsdami nukelkite nuo ugnies. Uždenkite dangčiu ir palikite 10 minučių, kad prisitrauktų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
gėrimai, nealkoholiniai gėrimai, vaisių gėrimai, paruošti gėrimai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, braškių sezonas, kompotai, receptų knyga, apelsinų kompotai, uogų kompotai

Kategorijos