Gruziniško stiliaus kukurūzų košė su suluguni pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Gruziniško stiliaus kukurūzų košė su suluguni

Gruziniško stiliaus kukurūzų košė su suluguni yra puikus garnyras prie mėsos patiekalų. Ją paruošti nėra sunku - svarbiausia tinkamai išvirti kukurūzų kruopas. Kad joje nesusidarytų gumuliukų, ją reikia išmaišyti. Suluguni sūrį galima dėti verdant arba išimti prieš patiekiant. Suluguni sudėtyje yra daug kalcio, kuris padeda stiprinti dantis ir kaulus.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
129 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.13/5 (38 bal.)

Žingsnis 1

Gruziniško stiliaus kukurūzų košė su suluguni Žingsnis 1
Išvirkite kruopas. Kukurūzų kruopas supilkite į puodą, užpilkite karštu vandeniu, išmaišykite plaktuvu ir pastatykite ant didelės ugnies. Užvirkite ir ant mažos ugnies virkite kruopas dar 20 minučių. Nuolat maišykite puodo turinį.

Žingsnis 2

Gruziniško stiliaus kukurūzų košė su suluguni Žingsnis 2
Paruoškite košę. Į dubenį su koše įberkite druskos ir sviesto. Supjaustykite sūrį kubeliais ir sudėkite juos į košę. Gerai išmaišykite ir dar porą minučių virkite ant silpnos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, košė, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 15 minučių, pusryčiai, šokoladas, kakavos desertai, avižiniai dribsniai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, avižiniai dribsniai ant pieno, avižinių dribsnių košė ant pieno, pusryčiai su avižiniais dribsniais

Kategorijos