Publikavimo data: 2024-05-12
Grybai grietinėlėje
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais. Porą supjaustykite plonais žiedais. Susmulkinkite rozmariną. Pievagrybius supjaustykite vidutinio storio griežinėliais. Susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 2
Pusę pasilikto sviesto ištirpinkite aukštai pakeltoje keptuvėje.
Žingsnis 3
Kepkite svogūnus 3-5 minutes, kol jie taps auksiniai ir kvapnūs. Į keptuvę sudėkite griežinėliais supjaustytus grybus. Į keptuvę įdėkite likusį sviestą ir česnaką. Kepkite grybus ir svogūnus 5-7 minutes, kol grybai iškeps.
Žingsnis 4
Pagal skonį įberkite cinamono, druskos ir pipirų. Kruopščiai išmaišykite ingredientus.
Žingsnis 5
Atsargiai supilkite grietinėlę į keptuvę. Kruopščiai išmaišykite ingredientus ir suberkite smulkintą rozmariną. Dar 2-3 minutes troškinkite grybus grietinėlėje.
Žingsnis 6
Išdėliokite grybus grietinėlėje ant serviravimo lėkščių, papuoškite griežinėliais supjaustytais porais. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Patiekite patiekalą karštą. Gero apetito!
Kategorijos