Grybai grietinėlėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Grybai grietinėlėje

Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
172 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.1/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grybai grietinėlėje Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais. Porą supjaustykite plonais žiedais. Susmulkinkite rozmariną. Pievagrybius supjaustykite vidutinio storio griežinėliais. Susmulkinkite česnaką.

Žingsnis 2

Grybai grietinėlėje Žingsnis 2
Pusę pasilikto sviesto ištirpinkite aukštai pakeltoje keptuvėje.

Žingsnis 3

Grybai grietinėlėje Žingsnis 3
Kepkite svogūnus 3-5 minutes, kol jie taps auksiniai ir kvapnūs. Į keptuvę sudėkite griežinėliais supjaustytus grybus. Į keptuvę įdėkite likusį sviestą ir česnaką. Kepkite grybus ir svogūnus 5-7 minutes, kol grybai iškeps.

Žingsnis 4

Grybai grietinėlėje Žingsnis 4
Pagal skonį įberkite cinamono, druskos ir pipirų. Kruopščiai išmaišykite ingredientus.

Žingsnis 5

Grybai grietinėlėje Žingsnis 5
Atsargiai supilkite grietinėlę į keptuvę. Kruopščiai išmaišykite ingredientus ir suberkite smulkintą rozmariną. Dar 2-3 minutes troškinkite grybus grietinėlėje.

Žingsnis 6

Grybai grietinėlėje Žingsnis 6
Išdėliokite grybus grietinėlėje ant serviravimo lėkščių, papuoškite griežinėliais supjaustytais porais. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Patiekite patiekalą karštą. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos