Grybai, įdaryti grietine pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Grybai, įdaryti grietine

Grietine įdaryti grybai būna neįtikėtinai skanūs ir švelnūs. Pieno produktai puikiai dera su grybais. Patiekalas įgauna ypatingą sodrų skonį ir kvapnų aromatą. Jis greitai iškepa orkaitėje. Gaminimui geriau rinktis šviežius grybus su didelėmis kepurėlėmis, kurie pasitarnaus kaip puodai įdarui.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
129 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grybai, įdaryti grietine Žingsnis 1
Paruoškite grybus. Pievagrybių kepurėles 7-10 minučių pavirkite pasūdytame vandenyje, išimkite ir sudėkite ant lėkštės kepurėlėmis į viršų, kad nutekėtų vandens perteklius.

Žingsnis 2

Grybai, įdaryti grietine Žingsnis 2
Paruoškite "įdarą". Keptuvėje aliejuje 5 min. pakepinkite svogūną ir grybų kotelius. Sudėkite džiūvėsėlius, grietinę, krapus ir petražoles, išmaišykite ir kepkite dar 2 min. Pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 3

Grybai, įdaryti grietine Žingsnis 3
Įdarykite grybų kepurėles paruoštu mišiniu, sudėkite ant kepimo skardos ir pabarstykite sūriu. Į kepimo skardą supilkite 100-150 ml vandens, kuriame virė grybai. Kepkite 180 ℃ temperatūros orkaitėje 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos