Grybai, įdaryti malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Grybai, įdaryti malta mėsa

Grybai, įdaryti malta mėsa - skanus ir originalus patiekalas. Tokį užkandį galima paruošti šventiniam stalui. Įdaryti grybus nėra sudėtinga. Pievagrybių kepurėlė yra tarsi mažas puodas, skirtas kepti orkaitėje. Kepant ji nesubyra, kepurėlę patogu valgyti su visu įdaru. Grybų skonis harmoningai dera su mėsos skoniu. Įdaryti grybai būna sotūs ir aromatingi.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
204 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grybai, įdaryti malta mėsa Žingsnis 1
Paruoškite grybus. Keptuvę statykite ant vidutinės ugnies. Grybų kepurėles iš abiejų pusių po 1 minutę apkepkite sviesto ir augalinio aliejaus mišinyje. Sudėkite kepurėles ant kepimo skardos arba į kepimo indą.

Žingsnis 2

Grybai, įdaryti malta mėsa Žingsnis 2
Paruoškite faršą. Tame pačiame aliejuje, kuriame kepė kepurėlės, 5 minutes pakepinkite svogūnus ir griežinėliais supjaustytas pievagrybių kojeles. Perkelkite juos į dubenį ir leiskite šiek tiek atvėsti. Sumaišykite faršą su keptais svogūnais ir grybų koteliais, žolelėmis ir kiaušiniu. Įdarą pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Grybai, įdaryti malta mėsa Žingsnis 3
Įdarykite grybų kepurėles įdaru. Dėkite skardą į įkaitintą orkaitę 25 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos