Publikavimo data: 2024-04-06
Grybai, įdaryti malta mėsa
Grybai, įdaryti malta mėsa - skanus ir originalus patiekalas. Tokį užkandį galima paruošti šventiniam stalui. Įdaryti grybus nėra sudėtinga. Pievagrybių kepurėlė yra tarsi mažas puodas, skirtas kepti orkaitėje. Kepant ji nesubyra, kepurėlę patogu valgyti su visu įdaru. Grybų skonis harmoningai dera su mėsos skoniu. Įdaryti grybai būna sotūs ir aromatingi.
Žingsnis 1
Paruoškite grybus. Keptuvę statykite ant vidutinės ugnies. Grybų kepurėles iš abiejų pusių po 1 minutę apkepkite sviesto ir augalinio aliejaus mišinyje. Sudėkite kepurėles ant kepimo skardos arba į kepimo indą.
Žingsnis 2
Paruoškite faršą. Tame pačiame aliejuje, kuriame kepė kepurėlės, 5 minutes pakepinkite svogūnus ir griežinėliais supjaustytas pievagrybių kojeles. Perkelkite juos į dubenį ir leiskite šiek tiek atvėsti. Sumaišykite faršą su keptais svogūnais ir grybų koteliais, žolelėmis ir kiaušiniu. Įdarą pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Įdarykite grybų kepurėles įdaru. Dėkite skardą į įkaitintą orkaitę 25 minutėms.
Kategorijos