Publikavimo data: 2024-04-05
Grybai, įdaryti šonine
Iš grybų galima ruošti įvairius padažus arba juos patiekti kaip vientisą patiekalą. Kad grybai būtų maistingi, jų kepurėlės įdarytos įvairiais ingredientais - daržovėmis, sūriu, ryžiais. O kartais recepte naudojamas šoninės ir gero sūrio su mėlynuoju pelėsiu derinys. Svarbiausia, kad grybų kepurėlės būtų nesupelijusios ir šviežios. Taip jos kuo geriau išlaikys savo formą, nesugadins įdaro skonio, o tik jį pabrėš.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarytus grybus. Dubenyje sumaišykite sūrį, šoninę ir susmulkintus grybų kotelius. Išmaišykite. Mišiniu įdarykite grybų kepurėles. Ant viršaus užbarstykite likusį sūrį. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Perkelkite grybus į kepimo indą ir pašaukite į orkaitę 20 minučių.
Kategorijos