Grybai, įdaryti šonine pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Grybai, įdaryti šonine

Iš grybų galima ruošti įvairius padažus arba juos patiekti kaip vientisą patiekalą. Kad grybai būtų maistingi, jų kepurėlės įdarytos įvairiais ingredientais - daržovėmis, sūriu, ryžiais. O kartais recepte naudojamas šoninės ir gero sūrio su mėlynuoju pelėsiu derinys. Svarbiausia, kad grybų kepurėlės būtų nesupelijusios ir šviežios. Taip jos kuo geriau išlaikys savo formą, nesugadins įdaro skonio, o tik jį pabrėš.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
210 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Maisto priedai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Grybai, įdaryti šonine Žingsnis 1
Paruoškite įdarytus grybus. Dubenyje sumaišykite sūrį, šoninę ir susmulkintus grybų kotelius. Išmaišykite. Mišiniu įdarykite grybų kepurėles. Ant viršaus užbarstykite likusį sūrį. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Perkelkite grybus į kepimo indą ir pašaukite į orkaitę 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, agurkų sezonas, česnakų sezonas, daržovių suktinukai, naujametiniai užkandžiai, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos