Grybai, įdaryti šonine pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Grybai, įdaryti šonine

Iš grybų galima ruošti įvairius padažus arba juos patiekti kaip vientisą patiekalą. Kad grybai būtų maistingi, jų kepurėlės įdarytos įvairiais ingredientais - daržovėmis, sūriu, ryžiais. O kartais recepte naudojamas šoninės ir gero sūrio su mėlynuoju pelėsiu derinys. Svarbiausia, kad grybų kepurėlės būtų nesupelijusios ir šviežios. Taip jos kuo geriau išlaikys savo formą, nesugadins įdaro skonio, o tik jį pabrėš.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
210 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Maisto priedai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grybai, įdaryti šonine Žingsnis 1
Paruoškite įdarytus grybus. Dubenyje sumaišykite sūrį, šoninę ir susmulkintus grybų kotelius. Išmaišykite. Mišiniu įdarykite grybų kepurėles. Ant viršaus užbarstykite likusį sūrį. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Perkelkite grybus į kepimo indą ir pašaukite į orkaitę 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos