Grybai, įdaryti sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Grybai, įdaryti sūriu

Šampionai, įdaryti sūriu, yra skanus, švelnus užkandis, kurį paprasta ir greitai paruošti orkaitėje. Patiekalui verta vartoti šviežių grybų. Šaldyti grybai blogai išlaiko formą, todėl juos sunku įdaryti. Tokį užkandį galima ruošti pietums arba vakarienei. Kadangi į sūriu įdarytus grybus taip pat sudaro vištiena ir daržovės, jiems nereikia garnyro.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
222 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grybai, įdaryti sūriu Žingsnis 1
Paruoškite grybus. Marinuokite kepurėles majoneze 15 minučių. Kol grybai marinuojasi, augaliniame aliejuje 10 min. kepkite svogūnus, grybų kojeles, česnakus ir vištienos kubelius, kol apskrus. Pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Grybai, įdaryti sūriu Žingsnis 2
Į kepimo indą sudėkite pomidorų griežinėlius. Ant kiekvieno griežinėlio uždėkite po kepurėlę. Ant kiekvieno dangtelio dugno uždėkite po gabalėlį sviesto. Pievagrybius įdarykite svogūnų, česnakų, vištienos ir grybų kotelių įdaru. Ant viršaus užbarstykite sūrio. Įdarytus grybus kepkite 30-35 minutes 180 ℃ temperatūros orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos