Publikavimo data: 2024-09-17
Grybai, įdaryti virtais kiaušiniais
Kiaušiniais įdaryti šampinjonai - tai labai neįprastas, bet gana paprastai paruošiamas patiekalas. Toks skanėstas tinka ne tik šeimos vakarienei, bet ir puikiai papildo šventinį stalą. Grybai puikiai dera su virtais kiaušiniais ir minkštu sūriu, jie gaunasi neįtikėtinai minkšti ir tiesiog tirpsta burnoje, o gardus grybų skonis užlies visus namus. Įdarui pagardinti galite pridėti česnako, paprikų mišinio arba prieskoninių žolelių. Jei norite sočiai pavalgyti, įdėkite vištienos filė, žuvies arba varškės.
Žingsnis 1
Paruoškite grybus. Atsargiai išpjaukite grybų kojeles, stengdamiesi nepažeisti kepurėlių. Labai smulkiai supjaustykite grybų kojeles ir kietai virtą kiaušinį. Sutarkuokite sūrį. Sumaišykite grybus, kiaušinius, sūrį, druską ir majonezą.
Žingsnis 2
Iškepkite įdarytus grybus. Įdarą padalykite į 4 dalis ir paskirstykite ant grybų. Sudėkite juos ant kepimo skardos, išklotos kepimo pergamentu. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
Kategorijos