Grybai, įdaryti vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Grybai, įdaryti vištiena

Grybai, įdaryti vištiena, yra ne tik skanus, bet ir sveikas patiekalas. Paukštiena yra vertingas baltymų šaltinis, o grybai - vitaminų ir mikroelementų lobynas. Įdarytų grybų su vištiena receptą sudaro turimi produktai - sūris, grietinėlė, svogūnai ir šviežios žolelės. Patiekalą orkaitėje paruošti greitai ir lengvai. Įdarui rinkitės vištienos filė. Galite imti bet kurią skerdenos dalį - krūtinėlę, kojas.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
154 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.77/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Grybai, įdaryti vištiena Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Keptuvėje su augaliniu aliejumi 5 min. pakepinkite grybų kojeles ir minkštimą. Sudėkite svogūną ir dar pakepinkite 3 minutes. Sudėkite griežinėliais supjaustytą vištieną ir nuolat maišydami kepkite 10 minučių. Į keptuvę suberkite smulkintas žoleles, 30 g tarkuoto sūrio ir grietinėlę. Gerai išmaišykite, pasūdykite ir pagardinkite pipirais ir dar 5 min. kaitinkite ant ugnies.

Žingsnis 2

Grybai, įdaryti vištiena Žingsnis 2
Įdarykite grybus. Sudėkite grybų kepurėles ant aliejumi pateptos kepimo skardos. Įdarykite grybus keptuvėje paruoštu mišiniu. Ant viršaus pabarstykite grybus likusiu sūriu. Kepkite 180-200 ℃ temperatūros orkaitėje apie 25-30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, agurkų sezonas, česnakų sezonas, daržovių suktinukai, naujametiniai užkandžiai, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos