Grybai, įdaryti vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Grybai, įdaryti vištiena

Grybai, įdaryti vištiena, yra ne tik skanus, bet ir sveikas patiekalas. Paukštiena yra vertingas baltymų šaltinis, o grybai - vitaminų ir mikroelementų lobynas. Įdarytų grybų su vištiena receptą sudaro turimi produktai - sūris, grietinėlė, svogūnai ir šviežios žolelės. Patiekalą orkaitėje paruošti greitai ir lengvai. Įdarui rinkitės vištienos filė. Galite imti bet kurią skerdenos dalį - krūtinėlę, kojas.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
154 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.77/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grybai, įdaryti vištiena Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Keptuvėje su augaliniu aliejumi 5 min. pakepinkite grybų kojeles ir minkštimą. Sudėkite svogūną ir dar pakepinkite 3 minutes. Sudėkite griežinėliais supjaustytą vištieną ir nuolat maišydami kepkite 10 minučių. Į keptuvę suberkite smulkintas žoleles, 30 g tarkuoto sūrio ir grietinėlę. Gerai išmaišykite, pasūdykite ir pagardinkite pipirais ir dar 5 min. kaitinkite ant ugnies.

Žingsnis 2

Grybai, įdaryti vištiena Žingsnis 2
Įdarykite grybus. Sudėkite grybų kepurėles ant aliejumi pateptos kepimo skardos. Įdarykite grybus keptuvėje paruoštu mišiniu. Ant viršaus pabarstykite grybus likusiu sūriu. Kepkite 180-200 ℃ temperatūros orkaitėje apie 25-30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos