Publikavimo data: 2025-08-20
Grybai ir šlakys
Šampinjonai yra labiausiai paplitęs grybas pasaulyje. Šie grybai naudojami daugelio tautų virtuvėse. Pirmieji žmonių užauginti grybai atsirado Italijoje daugiau kaip prieš 1000 metų, vėliau jie greitai paplito visame pasaulyje. Jie ruošiami su įvairiais ingredientais, paruoškime šiuos stebuklingus grybus su žuvimi.
Žingsnis 1
Žuvį pasūdykite ir papipirinkite, gerai įtrinkite prieskonius į žuvies skerdeną ir sudėkite į kepimo indą.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Morkas sutarkuokite stambia tarka arba supjaustykite šiaudeliais.
Žingsnis 3
Augaliniame aliejuje apkepkite svogūną ir morką. Kol daržovės kepa, supjaustykite grybus ir kartu su pomidorų padažu sudėkite į keptuvę. Troškinkite 5 minutes.
Žingsnis 4
Visą šį mišinį pasūdykite, pagardinkite pipirais ir sudėkite ant žuvies, pridėdami lauro lapą. Kepkite orkaitėje 30-40 minučių 2000C temperatūroje.
Kategorijos