Grybai majoneze pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Grybai majoneze

Šampinjonų parduotuvių lentynose galima rasti ištisus metus. Šių saugių ir nebrangių grybų nereikia iš anksto virti, todėl jie tokie populiarūs. Grybus galima patiekti kaip atskirą patiekalą arba kartu su kitais produktais. Prie jų tiks bet koks garnyras ir mėgstamas padažas. Klasikiniai grybai majoneze - paprastas ir greitas variantas sočių pietų ar vakarienės patiekalui.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
117 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.77/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grybai majoneze Žingsnis 1
Nulupkite svogūnus ir stambiai supjaustykite.

Žingsnis 2

Grybai majoneze Žingsnis 2
Stambiai supjaustykite grybus.

Žingsnis 3

Grybai majoneze Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite petražoles.

Žingsnis 4

Grybai majoneze Žingsnis 4
Įkaitintoje keptuvėje nedideliame kiekyje augalinio aliejaus maišydami pakepinkite svogūną. Po 5 min. į svogūnus sudėkite grybus ir dar 5 min. maišydami kepkite ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 5

Grybai majoneze Žingsnis 5
Į keptuvę įpilkite majonezo, pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Išmaišykite ingredientus ir dar 3 minutes palaikykite ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 6

Grybai majoneze Žingsnis 6
Papuoškite patiekalą smulkintomis žolelėmis ir patiekite. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos