Publikavimo data: 2024-03-27
Grybai majoneze
Šampinjonų parduotuvių lentynose galima rasti ištisus metus. Šių saugių ir nebrangių grybų nereikia iš anksto virti, todėl jie tokie populiarūs. Grybus galima patiekti kaip atskirą patiekalą arba kartu su kitais produktais. Prie jų tiks bet koks garnyras ir mėgstamas padažas. Klasikiniai grybai majoneze - paprastas ir greitas variantas sočių pietų ar vakarienės patiekalui.
Žingsnis 1
Nulupkite svogūnus ir stambiai supjaustykite.
Žingsnis 2
Stambiai supjaustykite grybus.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite petražoles.
Žingsnis 4
Įkaitintoje keptuvėje nedideliame kiekyje augalinio aliejaus maišydami pakepinkite svogūną. Po 5 min. į svogūnus sudėkite grybus ir dar 5 min. maišydami kepkite ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 5
Į keptuvę įpilkite majonezo, pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Išmaišykite ingredientus ir dar 3 minutes palaikykite ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 6
Papuoškite patiekalą smulkintomis žolelėmis ir patiekite. Gero apetito!
Kategorijos