Publikavimo data: 2025-08-20
Grybai su malta mėsa orkaitėje
Šis lengvai paruošiamas receptas puikiai tinka šventiniam stalui. Tai labai skanūs orkaitėje kepti įdaryti grybai.
Žingsnis 1
Nuplaukite, nulupkite ir atskirkite kepurėles nuo kojelių. Kepurėles užpilkite sojų padažu ir palikite marinuotis 20 minučių, kol kepsite faršą.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite grybų kojeles. Taip pat smulkiai supjaustykite svogūną. Į keptuvę sudėkite maltą mėsą, grybų kotelius ir svogūną.
Žingsnis 3
Keptuvę statykite ant vidutinės ugnies. Kepkite ingredientus sviesto ir augalinio aliejaus mišinyje, kol iškeps (10-15 minučių).
Žingsnis 4
Įdarą pasūdykite, papipirinkite ir pagardinkite prieskoniais. Gerai išmaišykite. Įdarykite grybų kepurėles. Dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 25 minutėms. Likus 5 minutėms iki kepimo pabarstykite tarkuotu sūriu.
Kategorijos