Grybai su malta mėsa orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Grybai su malta mėsa orkaitėje

Šis lengvai paruošiamas receptas puikiai tinka šventiniam stalui. Tai labai skanūs orkaitėje kepti įdaryti grybai.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
151 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Grybai su malta mėsa orkaitėje Žingsnis 1
Nuplaukite, nulupkite ir atskirkite kepurėles nuo kojelių. Kepurėles užpilkite sojų padažu ir palikite marinuotis 20 minučių, kol kepsite faršą.

Žingsnis 2

Grybai su malta mėsa orkaitėje Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite grybų kojeles. Taip pat smulkiai supjaustykite svogūną. Į keptuvę sudėkite maltą mėsą, grybų kotelius ir svogūną.

Žingsnis 3

Grybai su malta mėsa orkaitėje Žingsnis 3
Keptuvę statykite ant vidutinės ugnies. Kepkite ingredientus sviesto ir augalinio aliejaus mišinyje, kol iškeps (10-15 minučių).

Žingsnis 4

Grybai su malta mėsa orkaitėje Žingsnis 4
Įdarą pasūdykite, papipirinkite ir pagardinkite prieskoniais. Gerai išmaišykite. Įdarykite grybų kepurėles. Dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 25 minutėms. Likus 5 minutėms iki kepimo pabarstykite tarkuotu sūriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, agurkų sezonas, česnakų sezonas, daržovių suktinukai, naujametiniai užkandžiai, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos