Grybai tešloje receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-03

Grybai tešloje receptas

Grybai tešloje - traški tešla ir subtilus grybų skonis, tai skanus ir nepamirštamas užkandis. Šiame recepte naudojame sojų padažą, jį galite pakeisti pienu, o į tešlą įmaišyti džiovintos paprikos, kad būtų daugiau skonio.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
370 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
34 g
Angliavandeniai
14 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, sezamas, soja, kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.86/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grybai tešloje receptas Žingsnis 1
Paruoškite grybus: nuplaukite juos, nuimkite viršutinį odos sluoksnį nuo grybo kepurėlės, atnaujinkite grybo kotelio pjūvį. Išimkite kiaušinį iš šaldytuvo. Miltus persijokite per smulkų sietelį.

Žingsnis 2

Grybai tešloje receptas Žingsnis 2
Paruoškite grybams skirtą tešlą: dubenyje įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, maltų pipirų, cukraus, miltų ir sojų padažo. Viską išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Grybai tešloje receptas Žingsnis 3
Įkaitinkite puodą su augaliniu aliejumi. Grybų kepurėles pagardinkite prieskoniais, pamerkite į tešlą ir kepkite 3-4 minutes, kol paruduos.Iškepusius grybus sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius.

Žingsnis 4

Grybai tešloje receptas Žingsnis 4
Patiekite grybus apibarstytus sezamo sėklomis ir smulkiai supjaustytais šviežiais žalumynais. Taip pat tiks karštas padažas, mėlynojo pelėsio sūris arba sūrio užpilo padažas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos