Publikavimo data: 2024-02-03
Grybai tešloje receptas
Grybai tešloje - traški tešla ir subtilus grybų skonis, tai skanus ir nepamirštamas užkandis. Šiame recepte naudojame sojų padažą, jį galite pakeisti pienu, o į tešlą įmaišyti džiovintos paprikos, kad būtų daugiau skonio.
Žingsnis 1
Paruoškite grybus: nuplaukite juos, nuimkite viršutinį odos sluoksnį nuo grybo kepurėlės, atnaujinkite grybo kotelio pjūvį. Išimkite kiaušinį iš šaldytuvo. Miltus persijokite per smulkų sietelį.
Žingsnis 2
Paruoškite grybams skirtą tešlą: dubenyje įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, maltų pipirų, cukraus, miltų ir sojų padažo. Viską išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Įkaitinkite puodą su augaliniu aliejumi. Grybų kepurėles pagardinkite prieskoniais, pamerkite į tešlą ir kepkite 3-4 minutes, kol paruduos.Iškepusius grybus sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius.
Žingsnis 4
Patiekite grybus apibarstytus sezamo sėklomis ir smulkiai supjaustytais šviežiais žalumynais. Taip pat tiks karštas padažas, mėlynojo pelėsio sūris arba sūrio užpilo padažas.
Kategorijos