Publikavimo data: 2025-08-17
Grybų ir sūrio vokeliai
Tešla, kuri greitai paruošiama ir būna skani! Juos galite gaminti iš paruoštos mielinės arba nemielinės tešlos, aš naudojau pastarąją. Iš šio kiekio išeina 8 vienetai.
Žingsnis 1
Įjunkite 200-220 laipsnių temperatūros orkaitę. 4 didelius pievagrybius supjaustykite nedideliais kubeliais ir kepkite aliejuje, kol taps auksinės spalvos. Kepdami įberkite druskos. Kol grybai kepa, sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 2
Sluoksniuotą tešlą supjaustykite į 8 dalis.
Žingsnis 3
Kiekvieną gabalėlį iškočiokite iki kvadrato formos.
Žingsnis 4
Į vidurį dėkite keptų grybų ir tarkuoto sūrio. Aš naudojau lydytą sūrį.
Žingsnis 5
Sujunkite kvadrato kampus viduryje, kad gautumėte voką.
Žingsnis 6
Kepimo skardą išklokite pergamentu ir patepkite augaliniu aliejumi. Dėkite juos į įkaitintą orkaitę 15 minučių, ne ilgiau! Aš juos palikau 16 minučių ir jie pradėjo degti, todėl nedarykite tokios klaidos.
Kategorijos