Publikavimo data: 2025-08-20
Grybų ir vištienos salotos
Paprastos salotos iš trijų pagrindinių ingredientų pasotins kiekvieną. Jei iki svečių atvykimo liko mažiau nei pusvalandis ir neturite laiko ką nors paruošti, šios salotos jums labai padės. Salotas galima valgyti šiltas arba atšaldytas.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite grybus, sudėkite juos į keptuvę, į kurią jau įpilta šiek tiek saulėgrąžų aliejaus.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną ir sudėkite į keptuvę su grybais, kepkite ant silpnos ugnies 15 minučių.
Žingsnis 3
Virtus grybus sudėkite į salotinę.
Žingsnis 4
Vištienos filė supjaustykite nedideliais kubeliais, pabarstykite druska, pipirais ir kepkite keptuvėje, kol apskrus.
Žingsnis 5
Į salotinę su grybais sudėkite paruoštą vištienos filė.
Žingsnis 6
Į salotų dubenį įpilkite majonezo ir viską sumaišykite. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka, apibarstykite salotas sūriu ir dar kartą išmaišykite.
Kategorijos