Grybų kepurėlė su šaldytais pievagrybiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Grybų kepurėlė su šaldytais pievagrybiais

Yra daugybė receptų su šaldytais pievagrybiais. Jei norite pasigaminti ką nors originalaus, kas nereikalauja daug laiko gaminimui, galite pasigaminti užkandį "grybų kepurėlė" iš pievagrybių, sūrio, šviežių žaliųjų svogūnų, krabų lazdelių, majonezo ir česnako. Žingsnis po žingsnio receptas yra labai paprastas - užkandžiui paruošti prireiks vos 20 minučių. Pageidautina, kad grybai prieš užšaldant būtų jauni ir stiprūs - tada patiekalas išeis skanus ir gražus.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
182 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.67/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grybų kepurėlė su šaldytais pievagrybiais Žingsnis 1
Paruoškite grybų užkandį. Smulkiai supjaustykite svogūną. Grybus supjaustykite mažais griežinėliais. Sutarkuokite sūrį ir krabų lazdeles. Įdėkite česnako. Įpilkite majonezo ir sumaišykite visus ingredientus iki vientisos masės. Sudėkite į kokteilinę arba džiūvėsėlius. Kepkite 180 ˚C temperatūroje 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos