Publikavimo data: 2024-03-30
Grybų kepurėlė su šaldytais pievagrybiais
Yra daugybė receptų su šaldytais pievagrybiais. Jei norite pasigaminti ką nors originalaus, kas nereikalauja daug laiko gaminimui, galite pasigaminti užkandį "grybų kepurėlė" iš pievagrybių, sūrio, šviežių žaliųjų svogūnų, krabų lazdelių, majonezo ir česnako. Žingsnis po žingsnio receptas yra labai paprastas - užkandžiui paruošti prireiks vos 20 minučių. Pageidautina, kad grybai prieš užšaldant būtų jauni ir stiprūs - tada patiekalas išeis skanus ir gražus.
Žingsnis 1
Paruoškite grybų užkandį. Smulkiai supjaustykite svogūną. Grybus supjaustykite mažais griežinėliais. Sutarkuokite sūrį ir krabų lazdeles. Įdėkite česnako. Įpilkite majonezo ir sumaišykite visus ingredientus iki vientisos masės. Sudėkite į kokteilinę arba džiūvėsėlius. Kepkite 180 ˚C temperatūroje 20 minučių.
Kategorijos