Publikavimo data: 2024-03-26
Grybų padažas
Grybų padažo receptas leidžia paruošti kreminį grybų padažą, neįtikėtinai kvapnų ir apetitišką. Grybų padažo iš grybų receptas yra labai skanus priedas prie mėsos ir bulvių patiekalų, makaronų. Padažą galima naudoti kaip atskirą patiekalą. Padaže išryškėja grybų skonis. Svarbu padažui rinktis šviežius grybus. Jie turi būti tankūs ir tvirti, be tamsių dėmių ir dėmelių. Kepurėlės spalva turėtų būti balta, smėlio arba ruda.
Žingsnis 1
Paruoškite padažo pagrindą. Pakepinkite svogūną svieste, kol taps skaidrus. Sudėkite grybus ir kepkite, kol išgaruos skystis, leiskite grybams paruduoti. Maistą periodiškai maišykite. Pagal skonį įberkite druskos.
Žingsnis 2
Supilkite miltus. Miltus greitai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Įpilkite į padažą pusę puodelio verdančio vandens ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Pereikite prie paskutinio etapo. Pašildykite grietinėlę, supilkite ją į padažą. Gerai išmaišykite, pagal skonį įberkite pipirų, neužvirinkite, nukelkite keptuvę nuo ugnies.
Kategorijos