Grybų padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Grybų padažas

Grybų padažo receptas leidžia paruošti kreminį grybų padažą, neįtikėtinai kvapnų ir apetitišką. Grybų padažo iš grybų receptas yra labai skanus priedas prie mėsos ir bulvių patiekalų, makaronų. Padažą galima naudoti kaip atskirą patiekalą. Padaže išryškėja grybų skonis. Svarbu padažui rinktis šviežius grybus. Jie turi būti tankūs ir tvirti, be tamsių dėmių ir dėmelių. Kepurėlės spalva turėtų būti balta, smėlio arba ruda.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
111 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grybų padažas Žingsnis 1
Paruoškite padažo pagrindą. Pakepinkite svogūną svieste, kol taps skaidrus. Sudėkite grybus ir kepkite, kol išgaruos skystis, leiskite grybams paruduoti. Maistą periodiškai maišykite. Pagal skonį įberkite druskos.

Žingsnis 2

Grybų padažas Žingsnis 2
Supilkite miltus. Miltus greitai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Įpilkite į padažą pusę puodelio verdančio vandens ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Grybų padažas Žingsnis 3
Pereikite prie paskutinio etapo. Pašildykite grietinėlę, supilkite ją į padažą. Gerai išmaišykite, pagal skonį įberkite pipirų, neužvirinkite, nukelkite keptuvę nuo ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos