Kreminis grybų padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Kreminis grybų padažas

Šis kreminio grybų padažo receptas pravers, kai norėsite skaniai pagardinti bulves, troškintas daržoves ar spagečius. Padažą lengva paruošti laikantis žingsnis po žingsnio pateiktų instrukcijų. Grybų padažui iš grybų su grietinėle reikės šviežių grybų. Pirkdami parduotuvėje atkreipkite dėmesį į kepurėlę: ji turi būti tvirta, baltos arba rudos spalvos, be dėmių ir dėmelių. Šios savybės rodo produkto šviežumą.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
234 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kreminis grybų padažas Žingsnis 1
Sudėkite grybus į keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite ant didelės ugnies 3-4 minutes. Sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną ir retkarčiais pamaišydami kepkite ant didelės ugnies, kol įgaus auksinę spalvą.

Žingsnis 2

Kreminis grybų padažas Žingsnis 2
Kol grybai kepa, paruoškite antrąjį padažo komponentą. Į puodą sudėkite sviestą, ištirpinkite jį ir suberkite miltus. Nenustokite maišyti, virkite mišinį 1 minutę. Tada maišydami nedidelėmis porcijomis supilkite grietinėlę. Padažą kaitinkite 3-4 minutes, kol sutirštės.

Žingsnis 3

Kreminis grybų padažas Žingsnis 3
Sumaišykite padažo pagrindus. Pagardinkite druska ir pipirais. Nuolat maišydami minutę kaitinkite padažą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos