Publikavimo data: 2024-04-01
Vištienos ir grybų padažas
Vištiena ir grybai - tai klasikinis produktų derinys, iš kurio pagaminta daug kulinarinių šedevrų. Pavyzdžiui, vištienos ir grybų padažas. Receptas, kuris stebina paprastumu ir puikiais rezultatais. Pirkdami vištienos krūtinėlės filė, rinkitės vienodos tolygios spalvos, gaivaus kvapo ir vidutinio dydžio produktą. Dideli filė gabalai rodo, kad vištiena buvo šeriama kenksmingais priedais.
Žingsnis 1
Paruoškite skystą padažo pagrindą. Giliame dubenyje sumaišykite vandenį ir miltus ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Sudėkite grybus į įkaitintą keptuvę su saulėgrąžų aliejumi ir kepkite ant didelės ugnies 10 minučių. Sudėkite smulkintą svogūną ir smulkintą česnaką. Sumažinkite kaitrą iki vidutinės ir kepkite 5-7 minutes, retkarčiais pamaišydami. Į grybus ir svogūnus sudėkite vištienos filė. Sumažinkite kaitrą iki silpnos.
Žingsnis 3
Miltų mišinį supilkite į keptuvę su grybais ir vištiena. Sudėkite grietinę ir sviestą. Pagardinkite druska ir pipirais. Kruopščiai išmaišykite. Uždenkite ir troškinkite 10 minučių.
Kategorijos