Grybų padažas su grybų kremu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Grybų padažas su grybų kremu

Švelnus grybų padažas iš pievagrybių - puikus sprendimas paįvairinti pažįstamus patiekalus ir parduotuvinius padažus pakeisti naminiais. Grybų padažas gali būti puikus priedas prie vištienos, ryžių, bulguro ar makaronų garnyrų. Jis paruošiamas paprastai, greitai, jį galima laikyti šaldytuve ir pagal poreikį dėti į mėgstamus patiekalus.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
13 min.
Kalorijos
190 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
10 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grybų padažas su grybų kremu Žingsnis 1
Grybus supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Grybų padažas su grybų kremu Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite griežinėliais supjaustytus grybus ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol iškeps.

Žingsnis 3

Grybų padažas su grybų kremu Žingsnis 3
Į virtus grybus suberkite miltus, išmaišykite.

Žingsnis 4

Grybų padažas su grybų kremu Žingsnis 4
Supilkite grietinėlę, gerai išmaišykite, kad neliktų miltų gumuliukų, ir užvirinkite.

Žingsnis 5

Grybų padažas su grybų kremu Žingsnis 5
Toliau maišykite, kol padažas sutirštės.

Žingsnis 6

Grybų padažas su grybų kremu Žingsnis 6
Sudėkite grybus į sutirštėjusį padažą giliame inde ir leiskite šiek tiek atvėsti. Grybus susmulkinkite panardinamuoju maišytuvu ir sumaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 7

Grybų padažas su grybų kremu Žingsnis 7
Padažą supilkite į puodą, papuoškite smulkintomis petražolėmis ir patiekite. Padažą puikiai papildytų keli lašai triufelių aliejaus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos