Publikavimo data: 2024-04-01
Grybų padažas su grietine
Grietinės ir grybų padažas pakeis bet kokį garnyrą, pavers jį gardžiu ir aromatingu. Yra daugybė grybų padažo gaminimo receptų. Juos vienija biudžetas ir greitas atlikimas. Norėdami pasigaminti grybų padažą iš grybų su grietine, rinkitės šviežius arba konservuotus grybus. Rinkdamiesi pastaruosius, pirmenybę teikite grybams stikliniame indelyje. Juose esantis sūrymas turi būti skaidrus, grybai - vienodos spalvos ir formos, o acto kiekis - minimalus.
Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų. Sudėkite kubeliais supjaustytą svogūną ir nuolat maišydami kepkite ant didelės ugnies 3 minutes. Sudėkite griežinėliais supjaustytus grybus ir kepkite 5 minutes. Pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Svogūnų ir grybų mišinį pabarstykite miltais. Nuolat maišydami supilkite grietinę. Nedidelėmis porcijomis supilkite vandenį ir vėl išmaišykite. Uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite ant vidutinės ugnies 10-15 minučių. Likus 5 minutėms iki troškinimo pabaigos įdėkite lauro lapą.
Kategorijos