Grybų padažas iš šaldytų grybų pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Grybų padažas iš šaldytų grybų

Miško grybai yra sezoniniai ir greitai gendantys. Kad jais būtų galima mėgautis ištisus metus, jie ruošiami iš anksto: sūdomi, marinuojami, džiovinami ir užšaldomi. Pastarieji du būdai maksimaliai išsaugo jų naudingąsias savybes ir skonines savybes. Grybų padažui iš šaldytų miško grybų reikės grietinės ir lydyto sūrio. Pageidautina sūrį pirkti folijoje. Gerame lydytame sūryje yra tik pieno produktų. Jame nėra augalinių riebalų ir baltymų.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
104 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Grybų padažas iš šaldytų grybų Žingsnis 1
Į lydytą sūrį sudėkite smulkintą česnaką, grietinę ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Grybų padažas iš šaldytų grybų Žingsnis 2
Keptuvėje su augaliniu aliejumi kepkite svogūnus ir morkas apie 5-7 minutes. Sudėkite griežinėliais pjaustytus grybus ir troškinkite, kol išgaruos drėgmės perteklius, apie 8-10 minučių.

Žingsnis 3

Grybų padažas iš šaldytų grybų Žingsnis 3
Į grybus supilkite sūrio ir grietinės mišinį. Pagardinkite druska, pipirais ir 10 minučių troškinkite uždengę uždengtu dangčiu, kartais pamaišydami.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, grietinėlės padažai, grybų padažai, šalti padažai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, žalumynų sezonas, receptų knyga, grietinėlės padažai su grybais, grietinėlės padažai su grybais, grietinėlės padažai su grybais, grybų padažai su grybais, grybų padažai su grybais

Kategorijos