Publikavimo data: 2024-04-01
Grybų padažas spagečiams
Kiekvieną dieną milijonai žmonių visame pasaulyje valgo makaronus. Italijoje jie vadinami makaronais. Italai yra sukūrę daugybę receptų, į kurių sudėtį įeina makaronai. Vienas populiariausių - makaronai su grybų padažu. Grybų padažui ruošti geriau naudoti šviežius baltuosius grybus. Tačiau juos galima pakeisti pievagrybiais. Parduotuvėje rinkitės grybus tvirta balta arba ruda kepurėle - jie šviežiausi.
Žingsnis 1
Pievagrybius supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į keptuvę su ištirpintu sviestu. Kepkite, kol taps auksinės spalvos, apie 10 minučių.
Žingsnis 2
Supilkite grietinėlę į keptuvę su kepintais grybais, išmaišykite ir pašildykite. Kai grietinėlė užvirs, suberkite tarkuotą sūrį ir išmaišykite. Virkite, kol sūris visiškai ištirps, apie 5-7 minutes. Suberkite smulkiai supjaustytus krapus, išmaišykite ir virkite dar 2-3 minutes.
Kategorijos