Grybų padažas spagečiams pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Grybų padažas spagečiams

Kiekvieną dieną milijonai žmonių visame pasaulyje valgo makaronus. Italijoje jie vadinami makaronais. Italai yra sukūrę daugybę receptų, į kurių sudėtį įeina makaronai. Vienas populiariausių - makaronai su grybų padažu. Grybų padažui ruošti geriau naudoti šviežius baltuosius grybus. Tačiau juos galima pakeisti pievagrybiais. Parduotuvėje rinkitės grybus tvirta balta arba ruda kepurėle - jie šviežiausi.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
217 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grybų padažas spagečiams Žingsnis 1
Pievagrybius supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į keptuvę su ištirpintu sviestu. Kepkite, kol taps auksinės spalvos, apie 10 minučių.

Žingsnis 2

Grybų padažas spagečiams Žingsnis 2
Supilkite grietinėlę į keptuvę su kepintais grybais, išmaišykite ir pašildykite. Kai grietinėlė užvirs, suberkite tarkuotą sūrį ir išmaišykite. Virkite, kol sūris visiškai ištirps, apie 5-7 minutes. Suberkite smulkiai supjaustytus krapus, išmaišykite ir virkite dar 2-3 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos