Grybų padažas su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Grybų padažas su sūriu

Kuri šalis yra sūrio ir grybų padažo gimtinė - paslaptis. Pirmenybę sau priskiria italai. Prancūzai teigia, kad jie išrado šį patiekalą. Rusijoje taip pat buvo ruošiamas miško grybų padažas su varške, o receptas buvo perduodamas iš kartos į kartą. Yra daugybė receptų, visi jie verti dėmesio. Pavyzdžiui, grybų padažas su keptais grybais ir grietinėlės sūriu. Jam paruošti prireiks 2 rūšių sūrio: kietojo ir paprasto lydyto sūrio.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
259 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Riešutai, Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.38/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grybų padažas su sūriu Žingsnis 1
Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Supilkite grietinėlę, išmaišykite ir šiek tiek pašildykite. Kietąjį ir lydytą sūrį panardinkite į grietinėlės mišinį. Įberkite muskato riešuto ir druskos. Viską išmaišykite ir 1-2 minutes kaitinkite. Į grietinėlės ir sūrio mišinį supilkite vyną, išmaišykite ir kaitinkite 3-5 minutes, kol sūris ištirps.

Žingsnis 2

Grybų padažas su sūriu Žingsnis 2
Į keptuvę sudėkite pakepintus grybus, išmaišykite. Po 1 minutės ugnį išjunkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos