Grybų padažas su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Grybų padažas su sūriu

Kuri šalis yra sūrio ir grybų padažo gimtinė - paslaptis. Pirmenybę sau priskiria italai. Prancūzai teigia, kad jie išrado šį patiekalą. Rusijoje taip pat buvo ruošiamas miško grybų padažas su varške, o receptas buvo perduodamas iš kartos į kartą. Yra daugybė receptų, visi jie verti dėmesio. Pavyzdžiui, grybų padažas su keptais grybais ir grietinėlės sūriu. Jam paruošti prireiks 2 rūšių sūrio: kietojo ir paprasto lydyto sūrio.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
259 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Riešutai, Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.38/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Grybų padažas su sūriu Žingsnis 1
Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Supilkite grietinėlę, išmaišykite ir šiek tiek pašildykite. Kietąjį ir lydytą sūrį panardinkite į grietinėlės mišinį. Įberkite muskato riešuto ir druskos. Viską išmaišykite ir 1-2 minutes kaitinkite. Į grietinėlės ir sūrio mišinį supilkite vyną, išmaišykite ir kaitinkite 3-5 minutes, kol sūris ištirps.

Žingsnis 2

Grybų padažas su sūriu Žingsnis 2
Į keptuvę sudėkite pakepintus grybus, išmaišykite. Po 1 minutės ugnį išjunkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, grietinėlės padažai, grybų padažai, šalti padažai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, žalumynų sezonas, receptų knyga, grietinėlės padažai su grybais, grietinėlės padažai su grybais, grietinėlės padažai su grybais, grybų padažai su grybais, grybų padažai su grybais

Kategorijos