Grybų pica pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Grybų pica

Pica su grybais - tai receptas, kuris patiks vegetarams ir tiems, kurie nemėgsta mėsos. Grybuose yra daug organizmui naudingų baltymų, aminorūgščių ir vitaminų. Šią picą lengva paruošti namuose, nes ją sudaro paprasti produktai - sūris, pomidorų pasta ir grybai.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
75 min.
Kalorijos
182 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
23 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.04/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grybų pica Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Mieles ištirpinkite 100 ml šilto vandens, suberkite cukrų, druską ir augalinį aliejų. Supilkite likusį vandenį, supilkite manų kruopas ir miltus, palaipsniui maišydami. Palikite dubenyje uždengtą rankšluosčiu 15-30 minučių.

Žingsnis 2

Grybų pica Žingsnis 2
Paruoškite picą. Paruoštą tešlą ištempkite rankomis ir įdėkite į picos formą. Keliose vietose tešlą pradurkite šakute, kad kepant neišsipūstų garai. Tešlą patepkite pomidorų pasta ir pabarstykite smulkintomis žolelėmis. Ant viršaus išdėliokite pomidorų ir grybų griežinėlius. Pievagrybius patepkite alyvuogių aliejumi. Patiekalą pabarstykite tarkuotu sūriu. Kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje 15-20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos