Publikavimo data: 2024-05-26
Grybų pyragas orkaitėje
Grybų sezonas jau visai netoli. Pats metas pasirūpinti paprastais grybų patiekalų gaminimo receptais. Vienas iš jų - orkaitėje greitai paruošiamas pyragas su grybais. Šį patiekalą galite gaminti iškart grįžę iš miško. Gaminimas užima labai nedaug laiko. Tačiau koks kvapnus ir švelnus skanėstas gaunasi. Įdarui galite naudoti bet kokius grybus. Tačiau žinokite, kad kai kuriuos iš jų reikia iš anksto apdoroti. Pievagrybius, ūmėdes, raudonviršius galite kepti iš karto.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Ant vidutinės ugnies augaliniame aliejuje 2 minutes pakepinkite svogūnus. Sudėkite grybus. Kepkite 6-7 minutes. Leiskite įdarui atvėsti.
Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Sumaišykite kiaušinius, grietinę ir majonezą. Tada po truputį supilkite miltus, suberkite kepimo miltelius. Druska. Išminkykite tešlą.
Žingsnis 3
Iškepkite grybų pyragą orkaitėje. Kepimo indą patepkite aliejumi. Išpilkite pusę tešlos. Išdėliokite grybų įdarą, tada likusią tešlą. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 20-25 minutes.
Kategorijos