Grybų pyragas orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Grybų pyragas orkaitėje

Grybų sezonas jau visai netoli. Pats metas pasirūpinti paprastais grybų patiekalų gaminimo receptais. Vienas iš jų - orkaitėje greitai paruošiamas pyragas su grybais. Šį patiekalą galite gaminti iškart grįžę iš miško. Gaminimas užima labai nedaug laiko. Tačiau koks kvapnus ir švelnus skanėstas gaunasi. Įdarui galite naudoti bet kokius grybus. Tačiau žinokite, kad kai kuriuos iš jų reikia iš anksto apdoroti. Pievagrybius, ūmėdes, raudonviršius galite kepti iš karto.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
150 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.97/5 (39 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grybų pyragas orkaitėje Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Ant vidutinės ugnies augaliniame aliejuje 2 minutes pakepinkite svogūnus. Sudėkite grybus. Kepkite 6-7 minutes. Leiskite įdarui atvėsti.

Žingsnis 2

Grybų pyragas orkaitėje Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Sumaišykite kiaušinius, grietinę ir majonezą. Tada po truputį supilkite miltus, suberkite kepimo miltelius. Druska. Išminkykite tešlą.

Žingsnis 3

Grybų pyragas orkaitėje Žingsnis 3
Iškepkite grybų pyragą orkaitėje. Kepimo indą patepkite aliejumi. Išpilkite pusę tešlos. Išdėliokite grybų įdarą, tada likusią tešlą. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 20-25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos