Grybų salotos su korėjietiškomis morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Grybų salotos su korėjietiškomis morkomis

Grybų salotos su korėjietiškomis morkomis yra Europos virtuvės patiekalas. Pagrindiniai šių salotų ingredientai yra grybai ir vištienos filė. Šios salotos pasižymi dideliu baltymų kiekiu ir yra labai maistingos. Grybai yra stipriausias natūralus antioksidantas. Jie švelniai šalina iš organizmo toksinus ir sunkiųjų metalų druskas. Pievagrybiai padeda stiprinti kaulus, prisotina vitaminu D ir padeda valyti organizmą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
149 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Grybų salotos su korėjietiškomis morkomis Žingsnis 1
Išvirtą ir atvėsusią filė supjaustykite nedideliais kubeliais. Pievagrybius supjaustykite griežinėliais ir 10 minučių kepkite ant vidutinės ugnies. Sudėkite juos į lėkštę.

Žingsnis 2

Grybų salotos su korėjietiškomis morkomis Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite vištienos filė, grybus ir korėjietiškas morkas. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite majonezu. Viską gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, grybų patiekalai, salotos, grybų salotos, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, salotos su majonezu, salotos su raudonaisiais svogūnais, salotos su daržovėmis

Kategorijos