Publikavimo data: 2025-08-18
Grybų salotos su korėjietiškomis morkomis
Grybų salotos su korėjietiškomis morkomis yra Europos virtuvės patiekalas. Pagrindiniai šių salotų ingredientai yra grybai ir vištienos filė. Šios salotos pasižymi dideliu baltymų kiekiu ir yra labai maistingos. Grybai yra stipriausias natūralus antioksidantas. Jie švelniai šalina iš organizmo toksinus ir sunkiųjų metalų druskas. Pievagrybiai padeda stiprinti kaulus, prisotina vitaminu D ir padeda valyti organizmą.
Žingsnis 1
Išvirtą ir atvėsusią filė supjaustykite nedideliais kubeliais. Pievagrybius supjaustykite griežinėliais ir 10 minučių kepkite ant vidutinės ugnies. Sudėkite juos į lėkštę.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite vištienos filė, grybus ir korėjietiškas morkas. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite majonezu. Viską gerai išmaišykite.
Kategorijos