Publikavimo data: 2024-06-09
Grybų salotos su vafliniais pyragėliais
Paruoškite neįprastas grybų salotas su vafliniais pyragėliais. Tai savotiškas pyragas, tik su grybais ir sūriu. Skanios ir neįprastos sluoksniuotos salotos, gana maistingos ir sočios. Paruošti salotas gana paprasta, tačiau tam prireiks šiek tiek laiko. Patiekalas atrodys šventiškai ir puošniai. Sūrio, grybų ir vištienos filė derinys kartu su majonezu paliks neišdildomą pėdsaką kiekvieno, paragavusio šių nuostabių salotų, atmintyje.
Žingsnis 1
Išvirkite filė pasūdytame vandenyje ir supjaustykite ją kubeliais. Keptuvėje apkepkite pusžiedžiais pjaustytas morkas ir svogūnus, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite ir sumaišykite su susmulkintu česnaku, kiaušinius supjaustykite kubeliais. Pievagrybius apkepkite, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Sudėkite salotas: kiekvieną vaflių paplotėlį gerai sutepkite majonezu. Į vaflių pluteles pakaitomis dėkite įdarą taip: virta vištiena, kepti grybai su svogūnais, sūris su česnaku, pusė kiaušinių, morkos, viršutinis sluoksnis su likusiais kiaušiniais. Dėkite į šaldytuvą 1 valandai, kad įsigertų.
Kategorijos