Grybų salotos su vafliniais pyragėliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Grybų salotos su vafliniais pyragėliais

Paruoškite neįprastas grybų salotas su vafliniais pyragėliais. Tai savotiškas pyragas, tik su grybais ir sūriu. Skanios ir neįprastos sluoksniuotos salotos, gana maistingos ir sočios. Paruošti salotas gana paprasta, tačiau tam prireiks šiek tiek laiko. Patiekalas atrodys šventiškai ir puošniai. Sūrio, grybų ir vištienos filė derinys kartu su majonezu paliks neišdildomą pėdsaką kiekvieno, paragavusio šių nuostabių salotų, atmintyje.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
244 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grybų salotos su vafliniais pyragėliais Žingsnis 1
Išvirkite filė pasūdytame vandenyje ir supjaustykite ją kubeliais. Keptuvėje apkepkite pusžiedžiais pjaustytas morkas ir svogūnus, kol suminkštės.

Žingsnis 2

Grybų salotos su vafliniais pyragėliais Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite ir sumaišykite su susmulkintu česnaku, kiaušinius supjaustykite kubeliais. Pievagrybius apkepkite, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Grybų salotos su vafliniais pyragėliais Žingsnis 3
Sudėkite salotas: kiekvieną vaflių paplotėlį gerai sutepkite majonezu. Į vaflių pluteles pakaitomis dėkite įdarą taip: virta vištiena, kepti grybai su svogūnais, sūris su česnaku, pusė kiaušinių, morkos, viršutinis sluoksnis su likusiais kiaušiniais. Dėkite į šaldytuvą 1 valandai, kad įsigertų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos