Havajietiška pica pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Havajietiška pica

Havajietiška pica (taip pat ananasų pica) gaminama iš pomidorų padažo, sūrio, ananasų ir kumpio. Trapi ruda pluta, sultingi saldžiarūgščiai priedai - pagal mūsų receptą pagaminsite tikrą amerikietišką klasiką.
Gaminimo laikas
105 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
225 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
24 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 4/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Į pašildytą pieną įmaišykite cukrų, mieles ir druską. Persijokite miltus ir išmaišykite. Įmuškite kiaušinį ir užminkykite tešlą, jei reikia, įberkite daugiau miltų. Tešlą patepkite augaliniu aliejumi ir palikite pakilti 1 valandą.

Žingsnis 2

Paruoštą tešlą plonai iškočiokite ir perkelkite į kepimo skardą. Pagrindą patepkite padažu ir sudėkite įdarą. Kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje apie 15 min.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, pica, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pica su grybais, pica su grybais, pica su grybais, pica su pievagrybiais, kepimas su sūriu, pica su sūriu

Kategorijos