Publikavimo data: 2024-05-01
Herkuleso košė su pienu
Geriausias patiekalas pusryčiams - košė. Greičiausiai paruošiama iš visų košių yra herkuleso košė su pienu. Herkulesas - tai ta pati avižinė košė, tik plonų dribsnių pavidalo. Tokie dribsniai, kaip ir neskaldyti avižų grūdai, turi didelę maistinę vertę, mažai kalorijų ir daug vitaminų. Tačiau kartu juos lengviau virškinti ir virti. Herkuleso košė ant pieno yra universali. Ją mėgsta vaikai ir suaugusieji. Be to, avižinė košė skoniu derinama su beveik visais produktais - riešutais, uogomis, vaisiais ir kt.
Žingsnis 1
Paruoškite herkuleso košę. Į puodą supilkite vandenį ir pieną. Užvirinkite. Nuolat maišydami skystį supilkite grūdus. Nenustokite maišyti, virkite košę ant silpnos ugnies 3 minutes.
Žingsnis 2
Leiskite košei prisitraukti. Išjunkite kaitinimą. Sudėkite sviestą, druską, cukrų ir išmaišykite. Palikite košę ant viryklės po dangčiu 5-10 minučių.
Kategorijos