Herkuleso košė su pienu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Herkuleso košė su pienu

Geriausias patiekalas pusryčiams - košė. Greičiausiai paruošiama iš visų košių yra herkuleso košė su pienu. Herkulesas - tai ta pati avižinė košė, tik plonų dribsnių pavidalo. Tokie dribsniai, kaip ir neskaldyti avižų grūdai, turi didelę maistinę vertę, mažai kalorijų ir daug vitaminų. Tačiau kartu juos lengviau virškinti ir virti. Herkuleso košė ant pieno yra universali. Ją mėgsta vaikai ir suaugusieji. Be to, avižinė košė skoniu derinama su beveik visais produktais - riešutais, uogomis, vaisiais ir kt.
Gaminimo laikas
23 min.
Laikas virtuvėje
13 min.
Kalorijos
140 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
13 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Herkuleso košė su pienu Žingsnis 1
Paruoškite herkuleso košę. Į puodą supilkite vandenį ir pieną. Užvirinkite. Nuolat maišydami skystį supilkite grūdus. Nenustokite maišyti, virkite košę ant silpnos ugnies 3 minutes.

Žingsnis 2

Herkuleso košė su pienu Žingsnis 2
Leiskite košei prisitraukti. Išjunkite kaitinimą. Sudėkite sviestą, druską, cukrų ir išmaišykite. Palikite košę ant viryklės po dangčiu 5-10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, košė, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pusryčiai, avižiniai dribsniai, receptų knyga, avižiniai dribsniai ant pieno, avižiniai dribsniai ant vandens, avižiniai dribsniai ant pieno, avižiniai dribsniai ant vandens, avižiniai pusryčiai, avižiniai pusryčiai, avižinių dribsnių pusryčiai

Kategorijos