Publikavimo data: 2024-06-15
Hipoalergiški sausainiai žindančioms mamoms
Šis receptas man pagelbėjo žindymo laikotarpiu, kai labai norėjosi saldumynų, o parduotuvėje pirktų negalėjau valgyti. Jame nėra kiaušinių, pieno, sviesto ar mielių - dalykų, kurių daugelis jaunų žindančių mamų vengia valgyti.
Žingsnis 1
Sumaišykite visus ingredientus. Kruopščiai išmaišykite. Tešla turi būti tirštos konsistencijos. Jei ji per skysta, įberkite šiek tiek miltų. Jei ji per tiršta, įpilkite šiek tiek vandens.
Žingsnis 2
Iš tešlos suformuokite rutuliukus ir iš jų formuokite sausainius.
Žingsnis 3
15 minučių pašaukite į 180 °C temperatūros orkaitę. Likus kelioms minutėms iki sausainių kepimo pabaigos, pabarstykite viršų cukrumi.
Kategorijos