Hipoalergiški sausainiai žindančioms mamoms pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Hipoalergiški sausainiai žindančioms mamoms

Šis receptas man pagelbėjo žindymo laikotarpiu, kai labai norėjosi saldumynų, o parduotuvėje pirktų negalėjau valgyti. Jame nėra kiaušinių, pieno, sviesto ar mielių - dalykų, kurių daugelis jaunų žindančių mamų vengia valgyti.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
318 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
48 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.19/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Hipoalergiški sausainiai žindančioms mamoms Žingsnis 1
Sumaišykite visus ingredientus. Kruopščiai išmaišykite. Tešla turi būti tirštos konsistencijos. Jei ji per skysta, įberkite šiek tiek miltų. Jei ji per tiršta, įpilkite šiek tiek vandens.

Žingsnis 2

Hipoalergiški sausainiai žindančioms mamoms Žingsnis 2
Iš tešlos suformuokite rutuliukus ir iš jų formuokite sausainius.

Žingsnis 3

15 minučių pašaukite į 180 °C temperatūros orkaitę. Likus kelioms minutėms iki sausainių kepimo pabaigos, pabarstykite viršų cukrumi.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos