Į šoninę įvyniotas moliūgas su aromatiniais prieskoniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Į šoninę įvyniotas moliūgas su aromatiniais prieskoniais

Puikus rudens receptas, kuris nepaliks abejingų. Tai taip pat labai gražus užkandis šventiniam stalui.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
216 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.22/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Moliūgą supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 2

Į šoninę įvyniotas moliūgas su aromatiniais prieskoniais Žingsnis 2
Kiekvieną gabalėlį apvyniokite plokščia šoninės juostele.

Žingsnis 3

Dėkite ant pergamento, kiekvieną griežinėlį apšlakstykite trupučiu alyvuogių aliejaus.

Žingsnis 4

Pabarstykite žolelėmis, sudėkite stambiai supjaustytą česnaką ir čiobrelius.

Žingsnis 5

Pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite, kol moliūgas suminkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos