Publikavimo data: 2024-06-22
Įdaryta lydeka žiede
Šis patiekalas yra originalus ir nesudėtingas. Jis tinka ir šventiniam stalui, ir šeimos vakarienei.
Žingsnis 1
Švarią filė du kartus perbraukite per mėsmalę. Įdėkite piene išmirkytos duonos, prieskonių ir vieną susmulkintą svogūną. Mišinį dar kartą pertrinkite per mėsmalę.
Žingsnis 2
Dugną uždenkite maistine plėvele, o formą (metalinį serviravimo žiedą) patepkite aliejumi.
Žingsnis 3
Išsklaidykite odą ant formos šonų. Ant dugno dėkite dalį kotletų mišinio, tada įdarą. Ant viršaus vėl sudėkite mėsos kukulių mišinį.
Žingsnis 4
Išsklaidykite odą ant formos šonų. Ant dugno dėkite dalį kotletų mišinio, tada įdarą. Ant viršaus vėl sudėkite mėsos kukulių mišinį.
Žingsnis 5
Kepkite 180 °C temperatūroje ~30 minučių. Likus 5 minutėms iki kepimo pabarstykite tarkuotu sūriu.
Kategorijos