Publikavimo data: 2024-06-16
Įdaryta skumbrė su krevetėmis ir lydytu sūriu
Skumbrė yra subtili žuvis, kurią dėl neutralaus skonio ir įdomios tekstūros galima derinti beveik su visais ingredientais. Įdaryta skumbrė su krevetėmis ir lydytu sūriu - tai patiekalas, kuriame puikiai subalansuota skumbrės tekstūra, krevečių skonis ir sūrio švelnumas bei pikantiškumas sukuria tiesiog unikalų pietų patiekalą.
Žingsnis 1
Padarykite išilginį pilvo pjūvį, išdarinėkite žuvį, išimkite vidurius ir žiaunas. Vidų įtrinkite druska ir maltais pipirais pagal skonį.
Žingsnis 2
Nulupkite krevetes nuo kiautų. Susmulkinkite žalumynus. Atskirame dubenyje sumaišykite lydytą sūrį, žalumynus ir krevetes, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Įdarykite skumbrę gautu įdaru, padėkite ją ant kepimo formos dugno pjautine puse į viršų ir 30 minučių pašaukite į 180 ℃ įkaitintą orkaitę.
Kategorijos