Publikavimo data: 2025-08-18
Įdaryta žuvis su migdolais ir sūdytais krekeriais
Ant didelės lėkštės patiekta įdaryta žuvis visada bus puikus šventinio stalo akcentas. Norint ją paruošti, reikia išvalyti žuvį, nulupti odą, išimti vidų ir kaulus. Pradedantiesiems tai gali užtrukti nemažai laiko, tačiau rezultatas bus patiekalas, kuris taps dėmesio centru. Galite būti tikri, kad visi su susižavėjimu kalbės apie jo grožį ir skonį.
Žingsnis 1
Pakepinkite morkas ir svogūnus keptuvėje su saulėgrąžų aliejumi ir atvėsinkite. Krekerius išmirkykite piene. Žuvį, krekerius, migdolus, svogūnus ir morkas sumalkite mėsmale. Į faršą įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų ir išminkykite. Ji turi būti vientisa, tiršta ir elastinga.
Žingsnis 2
Įdarykite žuvies odą ir susiūkite pjūvį. Kepimo skardą išklokite folija ir sudėkite ant jos žuvį. Įkaitinkite orkaitę iki 170 °C ir įdėkite į ją kepimo skardą. Kepkite 2 valandas. Likus 20 minučių iki kepimo pabaigos padidinkite temperatūrą, kad apskrustų plutelė. Išimkite žuvį ir palikite atvėsti 6 valandoms.
Kategorijos