Įdaryti grybai liesi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Įdaryti grybai liesi

Įdaryti gavėnios grybai - puikus pasirinkimas ne tik pasninkaujantiems. Mažai kalorijų turintį patiekalą galima drąsiai įtraukti į kasdienį valgiaraštį. Įdaryti grybai yra labai sotūs. Be to, grybai yra visaverčių baltymų šaltinis, o tai labai svarbu tiems, kurie stebi figūrą. Lentiniai įdaryti grybai ruošiami orkaitėje. Nesunku išsirinkti šviežių grybų. Atkreipkite dėmesį į juostelę tarp kotelio ir kepurėlės: ji turi būti nepažeista, o patys grybai - šviesios spalvos.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
59 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Įdaryti grybai liesi Žingsnis 1
Paruoškite grybus. Susmulkinkite svogūną ir česnaką. Keptuvėje 1 minutę pakepinkite česnaką ir svogūną. Nupjaukite grybų kotelius ir juos susmulkinkite. Kepurėles palikite sveikas. Kai svogūnas suminkštės, sudėkite į jį susmulkintus grybų kotelius. Pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite porą minučių. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Kepimo skardą išklokite pergamentu. Į kiekvieną grybų kepurėlę įdėkite keptuvėje kepto įdaro. Įdarytas kepurėles sudėkite ant kepimo skardos ir kepkite orkaitėje 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos