Publikavimo data: 2024-04-02
Įdaryti grybai liesi
Įdaryti gavėnios grybai - puikus pasirinkimas ne tik pasninkaujantiems. Mažai kalorijų turintį patiekalą galima drąsiai įtraukti į kasdienį valgiaraštį. Įdaryti grybai yra labai sotūs. Be to, grybai yra visaverčių baltymų šaltinis, o tai labai svarbu tiems, kurie stebi figūrą. Lentiniai įdaryti grybai ruošiami orkaitėje. Nesunku išsirinkti šviežių grybų. Atkreipkite dėmesį į juostelę tarp kotelio ir kepurėlės: ji turi būti nepažeista, o patys grybai - šviesios spalvos.
Žingsnis 1
Paruoškite grybus. Susmulkinkite svogūną ir česnaką. Keptuvėje 1 minutę pakepinkite česnaką ir svogūną. Nupjaukite grybų kotelius ir juos susmulkinkite. Kepurėles palikite sveikas. Kai svogūnas suminkštės, sudėkite į jį susmulkintus grybų kotelius. Pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite porą minučių. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Kepimo skardą išklokite pergamentu. Į kiekvieną grybų kepurėlę įdėkite keptuvėje kepto įdaro. Įdarytas kepurėles sudėkite ant kepimo skardos ir kepkite orkaitėje 20 minučių.
Kategorijos