Publikavimo data: 2025-08-18
Įdaryti grybai "Po kepurėle"
Skanūs, sultingi ir sotūs grybai. Puikus užkandis, kuris jums patiks!
Žingsnis 1
Nuplaukite grybus. Atskirkite kojeles nuo kepurėlių. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Įpilkite majonezo, gerai išmaišykite ir palikite 30 minučių.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite vištienos filė, svogūną ir grybų kojeles.
Žingsnis 3
Keptuvėje 10-15 minučių pakepinkite filė, svogūnus ir grybų kojas.
Žingsnis 4
Sudėkite tarkuotą sūrį. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Užpildykite dangtelius įdaru ir sudėkite ant kepimo skardos.
Žingsnis 6
Ant viršaus užberkite smulkiai tarkuoto sūrio. Kepkite grybus 20 minučių ant silpnos ugnies.
Žingsnis 7
Grybai paruošti.
Kategorijos