Įdaryti grybai "Po kepurėle" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Įdaryti grybai "Po kepurėle"

Skanūs, sultingi ir sotūs grybai. Puikus užkandis, kuris jums patiks!
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
80 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Įdaryti grybai "Po kepurėle" Žingsnis 1
Nuplaukite grybus. Atskirkite kojeles nuo kepurėlių. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Įpilkite majonezo, gerai išmaišykite ir palikite 30 minučių.

Žingsnis 2

Įdaryti grybai "Po kepurėle" Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite vištienos filė, svogūną ir grybų kojeles.

Žingsnis 3

Įdaryti grybai "Po kepurėle" Žingsnis 3
Keptuvėje 10-15 minučių pakepinkite filė, svogūnus ir grybų kojas.

Žingsnis 4

Įdaryti grybai "Po kepurėle" Žingsnis 4
Sudėkite tarkuotą sūrį. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 5

Įdaryti grybai "Po kepurėle" Žingsnis 5
Užpildykite dangtelius įdaru ir sudėkite ant kepimo skardos.

Žingsnis 6

Įdaryti grybai "Po kepurėle" Žingsnis 6
Ant viršaus užberkite smulkiai tarkuoto sūrio. Kepkite grybus 20 minučių ant silpnos ugnies.

Žingsnis 7

Įdaryti grybai "Po kepurėle" Žingsnis 7
Grybai paruošti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, agurkų sezonas, česnakų sezonas, daržovių suktinukai, naujametiniai užkandžiai, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos