Publikavimo data: 2024-09-16
Įdaryti grybai su kiaušiniu ir sūriu
Šis aromatingas užkandis iš įdarytų grybų su kiaušiniu ir sūriu nepaliks abejingų. Jis išpopuliarėjo dėl paprasto paruošimo, elegantiškos išvaizdos ir nuostabaus skonio. Įdarui galite rinktis bet kokį įdarą - nuo daržovių iki mėsos. Imkite šviežius grybus su tvirta baltos, kreminės arba rudos spalvos kepurėle. Imkite kietąjį sūrį, o iš kiaušinių tinka ir vištų, ir putpelių kiaušiniai.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Smulkiai supjaustykite grybų kojeles. Kiaušinį sutarkuokite. Sumaišykite ingredientus, įberkite druskos, pipirų ir majonezo.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarytus grybus. Įjunkite 200 laipsnių temperatūros orkaitę. Sudėkite grybų kepurėles ant pergamentiniu popieriumi išklotos kepimo skardos. Į kiekvieną kepurėlę įdėkite po 1 šaukštelį įdaro. Kepkite orkaitėje 20-25 minutes.
Kategorijos