Įdaryti grybai su vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Įdaryti grybai su vištiena

Įdaryti grybai su vištiena originaliai atrodo ant šventinio stalo. Receptas paprastas. Grybų kepurėlės įdarytos malta vištiena ir sūriu, pridėjus grietinės. Ruošiant geriau imti tankius, didelius grybus, kuriuos lengva įdaryti. Iškepti grybai atrodo kaip miniatiūriniai puodeliai. Iš nurodyto produktų kiekio gaunama apie 30 kepsnelių. Šaldyti grybai užkandžiui netiks - grybai rūgsta ir praranda formą.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
175 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Įdaryti grybai su vištiena Žingsnis 1
Paruoškite grybų įdarą. Keptuvėje aliejuje ant didelės ugnies 10 minučių kepkite vištienos filė. Sudėkite grybų kojas ir kepkite dar 5-7 minutes. Įpilkite grietinės, druskos ir pipirų. Troškinkite ant silpnos ugnies 5 minutes. Perkelkite faršą iš keptuvės į kitą indą, šiek tiek atvėsinkite. Įdėkite pusę tarkuoto sūrio ir žolelių. Išmaišykite.

Žingsnis 2

Įdaryti grybai su vištiena Žingsnis 2
Paruoškite įdarytus grybus. Kepimo indą ištepkite aliejumi. Į kiekvieną grybo kepurėlę įdėkite įdaro, ant viršaus užbarstykite likusio sūrio. Kepkite grybus 15-20 minučių 190 laipsnių temperatūros orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, agurkų sezonas, česnakų sezonas, daržovių suktinukai, naujametiniai užkandžiai, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos