Įdaryti kalmarai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Įdaryti kalmarai

Patiekalas gaunasi sultingas, skanus, galite patiekti prie šventinio stalo.
Gaminimo laikas
59 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
131 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.19/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Įdaryti kalmarai Žingsnis 1
Susmulkinkite grybus ir svogūnus.

Žingsnis 2

Įdaryti kalmarai Žingsnis 2
Kepkite keptuvėje, kol iškeps, apie 10 minučių, pagal skonį pasūdykite.

Žingsnis 3

Įdaryti kalmarai Žingsnis 3
Išvirkite ir supjaustykite kiaušinius.

Žingsnis 4

Įdaryti kalmarai Žingsnis 4
Sutarkuokite sūrį ir susmulkinkite žaliuosius svogūnus.

Žingsnis 5

Įdaryti kalmarai Žingsnis 5
Sumaišykite visus susmulkintus produktus, tai bus įdaras. Paimkite kalmarų skerdenas ir jas įdarykite.

Žingsnis 6

Įdaryti kalmarai Žingsnis 6
Dantų krapštuku užriškite viršų, kad įdaras liktų viduje.

Žingsnis 7

Įdaryti kalmarai Žingsnis 7
Aptepkite majonezu ir grietine ir 40 minučių pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, grybų patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, jūros gėrybių patiekalai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos