Publikavimo data: 2025-08-17
Įdaryti kalmarai
Patiekalas gaunasi sultingas, skanus, galite patiekti prie šventinio stalo.
Žingsnis 1
Susmulkinkite grybus ir svogūnus.
Žingsnis 2
Kepkite keptuvėje, kol iškeps, apie 10 minučių, pagal skonį pasūdykite.
Žingsnis 3
Išvirkite ir supjaustykite kiaušinius.
Žingsnis 4
Sutarkuokite sūrį ir susmulkinkite žaliuosius svogūnus.
Žingsnis 5
Sumaišykite visus susmulkintus produktus, tai bus įdaras. Paimkite kalmarų skerdenas ir jas įdarykite.
Žingsnis 6
Dantų krapštuku užriškite viršų, kad įdaras liktų viduje.
Žingsnis 7
Aptepkite majonezu ir grietine ir 40 minučių pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.
Kategorijos