Įdaryti kalmarai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Įdaryti kalmarai

Šis patiekalas ne tik skanus, bet ir sveikas. Jo sudedamosiose dalyse yra daug mūsų organizmui reikalingų mikroelementų ir vitaminų.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
173 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.21/5 (29 bal.)

Žingsnis 1

Įdaryti kalmarai Žingsnis 1
Nulupkite kalmarus nuo membranų ir vidaus ir išvirkite pasūdytame vandenyje su lauro lapu.

Žingsnis 2

Įdaryti kalmarai Žingsnis 2
Nulupkite ir sutarkuokite morkas, nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite keptuvėje. Smulkiai supjaustykite vieną kalmarą. Žalumynai taip pat smulkiai supjaustomi. Viską sumaišykite. Įdaras paruoštas.

Žingsnis 3

Įdaryti kalmarai Žingsnis 3
Mišiniu įdarykite kalmarų skerdenas. Kalmarus lengvai apkepkite keptuvėje su trupučiu alyvuogių aliejaus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, grybų patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, jūros gėrybių patiekalai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos