Įdaryti kalmarai grietinėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Įdaryti kalmarai grietinėje

Įdaryti kalmarai grietinėje kepami orkaitėje. Kalmarai pas mus atkeliavo iš Korėjos, kur moliuskai ruošiami įvairiais būdais, įskaitant kepimą, kepimą ir marinavimą. Kalmarų mėsa labai sveika, joje yra daug baltymų. Dėl šios priežasties kalmarų patiekalai yra paklausūs tarp aktyvų gyvenimo būdą gyvenančių žmonių. Pasirinkti kokybišką kalmarą - būtina sąlyga, kad patiekalas būtų skanus. Atkreipkite dėmesį į ledo glazūrą, ji turi būti vientisa.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
142 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, vėžiagyviai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Įdaryti kalmarai grietinėje Žingsnis 1
Paruoškite bulvių košę.

Žingsnis 2

Įdaryti kalmarai grietinėje Žingsnis 2
Paruoškite faršą. Keptuvėje su augaliniu aliejumi pakepinkite svogūnus ir grybus, kol iškeps. Į keptuvę sudėkite bulvių košę. Pagardinkite druska ir pipirais ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Įdaryti kalmarai grietinėje Žingsnis 3
Paruoškite įdarą. Išplakite grietinę ir kiaušinį šakute.

Žingsnis 4

Įdaryti kalmarai grietinėje Žingsnis 4
Įdarykite kalmarus. Kalmaro vidų pripildykite bulvių košės ir grybų įdaru. Sudėkite juos į formą ir užpilkite padažu. Kepkite patiekalą 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos