Publikavimo data: 2024-03-30
Įdaryti kalmarai grietinėje
Įdaryti kalmarai grietinėje kepami orkaitėje. Kalmarai pas mus atkeliavo iš Korėjos, kur moliuskai ruošiami įvairiais būdais, įskaitant kepimą, kepimą ir marinavimą. Kalmarų mėsa labai sveika, joje yra daug baltymų. Dėl šios priežasties kalmarų patiekalai yra paklausūs tarp aktyvų gyvenimo būdą gyvenančių žmonių. Pasirinkti kokybišką kalmarą - būtina sąlyga, kad patiekalas būtų skanus. Atkreipkite dėmesį į ledo glazūrą, ji turi būti vientisa.
Žingsnis 1
Paruoškite bulvių košę.
Žingsnis 2
Paruoškite faršą. Keptuvėje su augaliniu aliejumi pakepinkite svogūnus ir grybus, kol iškeps. Į keptuvę sudėkite bulvių košę. Pagardinkite druska ir pipirais ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Paruoškite įdarą. Išplakite grietinę ir kiaušinį šakute.
Žingsnis 4
Įdarykite kalmarus. Kalmaro vidų pripildykite bulvių košės ir grybų įdaru. Sudėkite juos į formą ir užpilkite padažu. Kepkite patiekalą 20 minučių.
Kategorijos