Įdaryti kalmarai su traškiomis bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Įdaryti kalmarai su traškiomis bulvėmis

Tai įdomus ir gražus patiekalas, kuriuo turėtumėte paįvairinti savo mitybą. Jis yra išskirtinio skonio ir jums tikrai patiks.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
279 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
26 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.24/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Įdaryti kalmarai su traškiomis bulvėmis Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais ir pakepinkite augaliniame aliejuje. Įdėkite susmulkintą česnaką, špinatus ir truputį sviesto.

Žingsnis 2

Įdaryti kalmarai su traškiomis bulvėmis Žingsnis 2
Nupjaukite kalmarų sparnelius, susmulkinkite juos ir sudėkite į špinatus. Pagardinkite druska, aitriosios paprikos dribsniais ir tarkuotu muskato riešutu.

Žingsnis 3

Įdaryti kalmarai su traškiomis bulvėmis Žingsnis 3
Perpilkite mišinį į dubenį ir leiskite jam šiek tiek atvėsti. Sudėkite rikotą ir kiaušinį ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Įdaryti kalmarai su traškiomis bulvėmis Žingsnis 4
Nulupkite kalmarų skerdenas nuo plėvelės, lengvai supjaustykite ir sudėkite į dubenį. Supilkite sojų padažą, pagardinkite druska ir aitriųjų paprikų dribsniais.

Žingsnis 5

Įdaryti kalmarai su traškiomis bulvėmis Žingsnis 5
Įdarykite kalmarus įdaru, jei reikia, pritvirtinkite dantų krapštukais. Sudėkite kalmarus į kepimo indą, apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje 10-15 min.

Žingsnis 6

Įdaryti kalmarai su traškiomis bulvėmis Žingsnis 6
Bulves supjaustykite labai plonais griežinėliais, užpilkite vandeniu ir palikite šiek tiek pamirkti. Tada bulves nusausinkite ir gerai nusausinkite.

Žingsnis 7

Įdaryti kalmarai su traškiomis bulvėmis Žingsnis 7
Įkaitinkite pakankamą kiekį augalinio aliejaus kepimui. Apkepkite bulves, sudėkite ant popierinio rankšluosčio ir pasūdykite.

Žingsnis 8

Įdaryti kalmarai su traškiomis bulvėmis Žingsnis 8
Padažui smulkiai supjaustykite svogūną ir aitriąją papriką ir lengvai pakepinkite alyvuogių aliejuje. Supilkite baltąjį vyną, suberkite čiobrelius ir šiek tiek pavirkite. Supilkite grietinėlę, įberkite druskos, pagardinkite citrinos žievele ir sultimis, pašildykite. Pabaigoje įmaišykite raudonųjų ikrų imitaciją.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos