Publikavimo data: 2024-05-19
Įlankos pyragas
Žingsnis 1
Sausainius sumalkite blenderiu.
Žingsnis 2
Susmulkintus sausainius sumaišykite su vandens vonelėje ištirpintu sviestu.
Žingsnis 3
Iš sausainių padarykite pyrago plutą.
Žingsnis 4
Į gilų dubenį sudėkite varškę, grietinę ir cukrų.
Žingsnis 5
Suplakite ingredientus iki vientisos masės.
Žingsnis 6
Suberkite vanilinį cukrų ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 7
Ant pyrago užpilkite grietinės ir varškės sluoksnį. Dėkite tortą į šaldytuvą 2 valandoms.
Žingsnis 8
Želatiną atskieskite konservuotų mandarinų sirupe.
Žingsnis 9
Užpilkite pyragą sirupu ir išdėliokite tolygų sluoksnį konservuotų mandarinų.
Žingsnis 10
Papuoškite patiekalą šviežiomis mėtomis.
Žingsnis 11
Dėkite tortą į šaldytuvą 40-50 minučių, kol viršutinis sluoksnis visiškai sustings.
Kategorijos