Publikavimo data: 2025-08-20
Imbieriniai medaus sausainiai su glajumi
Imbieriniai medaus sausainiai su glajumi - tai traškūs, purūs sausainiai, pagaminti iš nebrangių produktų. Tokie medaus sausainiai būna kvapnūs ir minkšti viduje. Jie naudojami desertui prie arbatos. Jis padės sukurti šventinę nuotaiką vaikams ir suaugusiesiems.
Žingsnis 1
Sviestą ištirpinkite ant silpnos ugnies. Sumaišykite sausainiams skirtus ingredientus, į mišinį įmušdami po vieną kiaušinį ir intensyviai maišydami.
Žingsnis 2
Užminkykite tešlą. Iškočiokite tešlą. Įdėkite į maistinę plėvelę ir 20 minučių atvėsinkite.
Žingsnis 3
Iškočiokite 7 mm storio tešlą. Iš tešlos išpjaukite figūrėles. Dėkite sausainius ant kepimo skardos į iki 170 ⁰C įkaitintą orkaitę 10 minučių.
Žingsnis 4
Sumaišykite glazūros miltelius su kiaušinio baltymu. Į glajų įmaišykite maistinių dažų ir papuoškite sausainius.
Kategorijos