Imbieriniai sausainiai iš šviežio imbiero pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Imbieriniai sausainiai iš šviežio imbiero

Imbieriniai sausainiai su šviežiu imbieru yra europietiškos virtuvės patiekalas. Pagal šį receptą pagaminti sausainiai bus ryškaus skonio, nes naudojamas ne džiovintas, o šviežias imbieras. Žinoma, galite naudoti ir džiovintą ar maltą imbierą, tačiau šviežio imbiero skonis bus ryškesnis.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
382 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
53 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Imbieriniai sausainiai iš šviežio imbiero Žingsnis 1
Į dubenį su miltais suberkite kepimo miltelius, smulkintą imbierą, cinamoną ir maltus gvazdikėlius. Kitame dubenyje išsukite cukrų ir sviestą, įmuškite kiaušinį, tada miltų mišinį ir užminkykite tešlą.

Žingsnis 2

Imbieriniai sausainiai iš šviežio imbiero Žingsnis 2
Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu. Iš tešlos formuokite sausainius ir dėkite juos ant kepimo skardos. Dėkite į įkaitintą 180 °C temperatūros orkaitę 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Formuoti kepiniai, desertai, desertai iš tešlos, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, užkandis po pietų, užkandis, sausainiai, naujametiniai desertai, receptų knyga, kiaušinių sausainiai

Kategorijos