Publikavimo data: 2025-08-18
Imbieriniai sausainiai iš šviežio imbiero
Imbieriniai sausainiai su šviežiu imbieru yra europietiškos virtuvės patiekalas. Pagal šį receptą pagaminti sausainiai bus ryškaus skonio, nes naudojamas ne džiovintas, o šviežias imbieras. Žinoma, galite naudoti ir džiovintą ar maltą imbierą, tačiau šviežio imbiero skonis bus ryškesnis.
Žingsnis 1
Į dubenį su miltais suberkite kepimo miltelius, smulkintą imbierą, cinamoną ir maltus gvazdikėlius. Kitame dubenyje išsukite cukrų ir sviestą, įmuškite kiaušinį, tada miltų mišinį ir užminkykite tešlą.
Žingsnis 2
Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu. Iš tešlos formuokite sausainius ir dėkite juos ant kepimo skardos. Dėkite į įkaitintą 180 °C temperatūros orkaitę 10 minučių.
Kategorijos