Imbieriniai sausainiai keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Imbieriniai sausainiai keptuvėje

Keptuvėje kepami imbieriniai sausainiai yra puiki alternatyva orkaitėje kepamiems sausainiams. Tokius sausainius iškepsite greitai ir be vargo. Kartu pagal šį receptą paruošti sausainiai yra malonaus pikantiško aromato ir skonio, nes tešloje yra malto imbiero ir šafrano. Maltas imbieras sausainiams suteikia sodrų aitrų aromatą ir skonį. Šafranas papildo maltą imbierą ir suteikia sausainiams išskirtinį aromatą bei karstelėjusį aštrų skonį.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
406 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
51 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Imbieriniai sausainiai keptuvėje Žingsnis 1
Giliame dubenyje įmuškite kiaušinį, suberkite cukrų ir druską pagal skonį, suberkite maltą imbierą, šafraną ir išmaišykite. Įdėkite suminkštintą sviestą, vėl sumaišykite su kiaušiniu ir prieskoniais.

Žingsnis 2

Imbieriniai sausainiai keptuvėje Žingsnis 2
Tada į gilų dubenį dalimis suberkite persijotus kvietinius miltus ir kepimo miltelius. Užminkykite minkštą tešlą. Palikite tešlą 10 minučių pailsėti.

Žingsnis 3

Imbieriniai sausainiai keptuvėje Žingsnis 3
Iš tešlos suformuokite vienodo dydžio rutuliukus, šiek tiek juos prispauskite, kad gatavi sausainiai būtų plokščios apvalios formos. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Kepkite sausainius iš abiejų pusių, kol jie paruduos iš abiejų pusių, apie 5 minutes ant silpnos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Formuoti kepiniai, desertai, desertai iš tešlos, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, užkandis po pietų, užkandis, sausainiai, naujametiniai desertai, receptų knyga, kiaušinių sausainiai

Kategorijos