Imbieriniai sausainiai multicooker įrenginyje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Imbieriniai sausainiai multicooker įrenginyje

Imbieriniai sausainiai gimė ne Anglijoje, kaip daugelis mano, o senovės Egipte. Dėl žinomų antibakterinių medaus ir imbiero savybių egiptiečių virėjai šių prieskonių ir medaus dėjo į kepinius, kad jie būtų ilgai laikomi. Pamažu imbierinių sausainių receptas atsirado Rusijoje. Tačiau vietoj imbiero meduoliai buvo "pagardinami" juodaisiais pipirais, cinamonu ir medumi.
Gaminimo laikas
95 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
382 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
42 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.6/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Imbieriniai sausainiai multicooker įrenginyje Žingsnis 1
Dideliame dubenyje persijotus miltus sumaišykite su cukrumi, maltu imbieru ir vaniliniu cukrumi.

Žingsnis 2

Imbieriniai sausainiai multicooker įrenginyje Žingsnis 2
Tada sudėkite sviestą, medų, imbierą, įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite. Suformuokite iš tešlos rutuliuką ir dėkite į šaldytuvą 40-60 minučių pailsėti.

Žingsnis 3

Imbieriniai sausainiai multicooker įrenginyje Žingsnis 3
Atšaldytą tešlą iškočiokite, formelėmis išpjaukite figūrėles ir įdėkite į multicooker keptuvę. Nustatykite "kepimo" režimą ir kepkite sausainius po 6-8 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Formuoti kepiniai, desertai, desertai iš tešlos, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, užkandis po pietų, užkandis, sausainiai, naujametiniai desertai, receptų knyga, kiaušinių sausainiai

Kategorijos