Publikavimo data: 2025-08-19
Imbieriniai sausainiai multicooker įrenginyje
Imbieriniai sausainiai gimė ne Anglijoje, kaip daugelis mano, o senovės Egipte. Dėl žinomų antibakterinių medaus ir imbiero savybių egiptiečių virėjai šių prieskonių ir medaus dėjo į kepinius, kad jie būtų ilgai laikomi. Pamažu imbierinių sausainių receptas atsirado Rusijoje. Tačiau vietoj imbiero meduoliai buvo "pagardinami" juodaisiais pipirais, cinamonu ir medumi.
Žingsnis 1
Dideliame dubenyje persijotus miltus sumaišykite su cukrumi, maltu imbieru ir vaniliniu cukrumi.
Žingsnis 2
Tada sudėkite sviestą, medų, imbierą, įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite. Suformuokite iš tešlos rutuliuką ir dėkite į šaldytuvą 40-60 minučių pailsėti.
Žingsnis 3
Atšaldytą tešlą iškočiokite, formelėmis išpjaukite figūrėles ir įdėkite į multicooker keptuvę. Nustatykite "kepimo" režimą ir kepkite sausainius po 6-8 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos