Publikavimo data: 2025-08-20
Imbieriniai sausainiai su graikiniais riešutais
Sausainiai su imbieru, jie būna skanūs ir švelnūs. Sausainiai puikiai tinka pusryčiams ar lengvai vakarienei, taip pat tiems, kurie laikosi dietos, bet mėgsta saldumynus. Imbieras labai naudingas organizmui. Tokie kepiniai puikiai tinka bet kokiai vaikų šventei ar arbatos vakarėliui su draugais. Jas paruošti nėra sunku, o pabaigoje galėsite mėgautis maloniu skoniu ir aromatu.
Žingsnis 1
Visus sausus ingredientus supilkite į patogų gilų dubenį ir gerai išmaišykite. Mišinys turi būti vientisas.
Žingsnis 2
Atskirame dubenyje įmuškite kiaušinį ir sumaišykite jį su vandeniu bei medumi. Viską gerai išmaišykite ir išminkykite tešlą iki vientisos konsistencijos.
Žingsnis 3
Tešlą iškočiokite kočėlu. Peiliu arba sausainių pjaustykle išpjaukite norimas formas. Jos gali būti visiškai skirtingos.
Žingsnis 4
Sudėkite sausainius ant paruoštos kepimo skardos, išklotos pergamentu. Laikykitės atstumo tarp sausainių.
Žingsnis 5
Įdėkite kepimo skardą į įkaitintą orkaitę, įkaitintą iki 190 laipsnių pagal Celsijų, 10-15 minučių. Kartkartėmis stebėkite sausainius, kad jie nesudegtų. Jei norite, karštus sausainius pabarstykite cukraus pudra.
Kategorijos